18.5.14

4 zomer outfits

Hallo! Vandaag was het echt heerlijk weer, het leek wel zomer. Outfit posts vind ik echt heel leuk om te maken dus hier is er nog een. Ik was vandaag met Lisa en Anisa. Anisa heeft de foto's gemaakt en Lisa en ik showen jullie onze outfits.




Dit zijn de eerste twee outfits. We hebben hier gekozen voor een gestreept patroon. Mijn gestreepte shirtje is van de Brandy Melville. Mijn highwaisted shorts zijn van de TopShop en m'n schoenen zijn witte All Stars. Lisa heeft hier een jurk aan van de H&M. Ze combineert de jurk met zwarte Vans.


Onze bows zijn van de American Apparel. :)



De volgende twee outfits zijn heel meisjesachtig en vrolijk. We dragen allebei een skaterskirt. Mijn rokje is van de Brandy Melville en die van Lisa is van de Only. Ik draag hetzelfde gestreepte shirtje als bij mijn vorige outfit. Lisa's shirt is van de Brandy Melville.




Hier hebben we de shirtjes verwisselt voor crop tops. Dit is handig voor als je naar het strand gaat ofzo. Mijn bandeau is van de Forever21 en Lisa's crop top heeft ze zelf gemaakt.



Hier zie je Lisa's crop top wat beter. We dragen nog steeds dezelfde schoenen. Als je een dagje naar het strand gaat is het handig om een strak rokje eronder aan te doen. Want het kan soms hard waaien en je wil natuurlijk niet in je onderbroek staan, haha. Dit waren de outfits, hopelijk blijft het dit weer.



Liefs, Ess